Skip to main content

Testimonials

Nandia Hendriks | Baltus Bloembollen

Windst in Bedrijf ontzorgt! Telkens worden wij positief verrast door de brede kennis die zij in huis hebben. Daarnaast zijn de lijnen kort, heerst er een goede no-nonsense­mentaliteit en is de opvolging vlot. Wij zijn blij een overstap gemaakt te hebben.

Arne Verschoor | Bouw- en aannemingsbedrijf Verschoor

Ruim drie jaar geleden zijn wij overgestapt van een landelijk opererende, grote arbodienst naar Windst in Bedrijf. We zijn erg gecharmeerd van de directe, resultaatgerichte aanpak. De professionals zijn goed op elkaar ingespeeld en weten de belangen van onze organisatie en van de mensen die er werken op één lijn te krijgen.

Monique Nandoe | Into Ears

Voor ons als werkgever geldt: hebben we een vraag? We krijgen direct een antwoord. Een probleem? Direct een praktische oplossing. Altijd gebaseerd op de meest actuele wet- en regelgeving. Fijn om met een partner te werken die proactief met ons meedenkt, en tegelijk het welzijn van onze medewerkers bewaakt. Ook de ervaring van onze medewerkers is erg positief.

Mark Neuteboom – Spijker | Bouwonderneming Veeneman

Sinds 2013 zijn wij aangesloten bij Windst in Bedrijf. Het is voor ons een groot voordeel dat de casemanager van Windst in Bedrijf meerdere malen per maand aan het werk is op onze eigen locatie. Zo zijn de lijnen kort en weet Windst in Bedrijf voortdurend wat er speelt. We zijn blij dat we medewerkers in eigen huis kunnen laten begeleiden wanneer ze even niet in staat zijn mee te doen in het arbeidsproces, in plaats van anoniem bij een arbodienst ergens op een industrieterrein.

Wat vooral veranderd is sinds Windst in Bedrijf de verzuimbegeleiding verzorgt? Wij hebben nog wel ziekteverzuim, maar het komt nauwelijks meer voor dat deze werknemers volledig thuiszitten. Samen met Windst in Bedrijf weten wij altijd wel mogelijkheden te creëren om onze mensen betrokken te houden bij het werk.

Klanten

Windst in Bedrijf heeft sinds 2012 een divers klantenbestand opgebouwd. We zijn er trots op om persoonlijke arbodienstverlening te mogen verzorgen voor onder andere: